Sinds enkele jaren pas ik ook EMDR therapie toe. Deze kan goed helpen om van hardnekkige en storende gedragspatronen af te komen. Voor meer info over EMDR: zie https://www.bd.nl/brabant/emdr-therapie-bij-angsten-en-trauma-s-wint-aan-populariteit-hoe-werkt-het-precies~a40a5751/

Dit zeggen cliënten erover:

“EMDR van Anke, ik gun het iedereen! Tijdens de sessies stelde ze de juiste vragen en ik voelde me altijd enorm op m’n gemak. Na de eerste sessie was er al veel in gang gezet en kon ik al stappen maken. Ik heb drie (of waren het er vier?) sessies gehad en mijn angsten zijn wel met 80% verminderd. Het heeft mij zoveel gelukkiger gemaakt!” Karen, 39 jaar.

“De EMDR sessies bij Anke hebben ervoor gezorgd dat ik nu met mildheid gebeurtenissen uit het verleden kan ervaren. Anke creëert een ontspannen sfeer waardoor ik me met gemak kon overgeven aan de EMDR behandeling. Aan te raden wat mij betreft. Ook wanneer je bijvoorbeeld meer inzicht wil krijgen in eerdere ervaringen die een blokkerende invloed op je leven hebben.” Ellen, 56 jaar.